Ook PEC verslaat Feyenoord

februari 2016 • Samenvattingen

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand door een doelpunt van Veldwijk. Feyenoord speelde niet overtuigend, maar kwam vlak voor rust op gelijke hoogte dankzij Van Beek.

Na rust kroonde Veldwijk zich tot man van de wedstrijd door gemakkelijk de 2-1 binnen te schieten. Ehizibue zorgde in de blessuretijd zelfs voor de 3-1.

GOAL! #PEC #Zwolle op voorsprong tegen #Feyenoord! Mooie pass van #Brama op Lars #Veldwijk die knap Vermeer passeert! 1-0 #pecfey #zwofey @larsveldwijk

Een video die is geplaatst door GoalsAndMore (@gamlive) op

GOAL! #Feyenoord naast #Zwolle! Hoekschop Jens #Toornstra fraai binnengewerkt door Sven van Beek! 1-1 #zwofey #eredivisie

GOAL! Van Beek wordt in de luren gelegd! Lars #Veldwijk maakt zijn tweede voor #PECZwolle deze middag tegen #Feyenoord! 2-1 #zwofey #pecfey #eredivisie @larsveldwijk