Logo Voetbalblog
Deze spelers zijn transfervrij op te pikken bij Ajax
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

Deze spelers zijn transfervrij op te pikken bij Ajax

Nicolai Boilesen

Nicolai Boilesen

© Pro Shots

Hij heeft vorig seizoen enige tijd de aanvoerdersband gedragen, maar dit seizoen heeft Boilesen geen enkele wedstrijd gespeeld. De Deen speelde elf maanden geleden zijn laatste officiële wedstrijd voor Ajax, maar staat nog wel op de loonlijst. Zijn contract loopt in de zomer van 2016 af en hij is dus gratis op te pikken in Amsterdam.

Lesly de Sa

Lesly de Sa

© Pro Shots

De Sa staat ook op de loonlijst van Ajax, maar speelt zijn wedstrijden in het Koning Willem II stadion. De aanvaller, die geboren is in Mijdrecht, heeft nooit echt kunnen doorbreken bij Ajax en daarom wordt zijn contract niet verlengd.

Danny Bakker

Danny Bakker

© Pro Shots

Bakker is een minder bekende naam bij Ajax. De Nederlander tekende op 1 juli 2014 een contract bij de Amsterdamse club, en heeft dit seizoen zijn wedstrijden voor Jong Ajax gespeeld. De middenvelder speelde twee wedstrijden voor Ajax 1, maar is nooit doorgebroken.

Damon Mirani

Damon Mirani

© Pro Shots

Ook deze speler komt uit voor Jong Ajax. Mirani tekende zijn contract in 2013 en werd in het seizoen daarna verkozen tot talent van het jaar op de toekomst. Dit resulteerde in een debuut voor Ajax 1, maar veel verder dan dit kwam de verdediger niet. In de winterstop van dit jaar heeft hij aangegeven na dit seizoen weg te gaan bij Ajax.

Milan Vissie

Milan Vissie

© Pro Shots

Vissie zat dit seizoen bij de selectie van Jong Ajax en kwam niet verder dan vier wedstrijden dit seizoen. Hier zal het ook bij blijven, want Ajax gaat zijn contract niet verlengen.

Norbert Alblas

Alblas

© Pro Shots

De nog jonge doelman heeft een ongelukkige carriére achter de rug bij Ajax. Alblas scheurde zijn kruisband af waardoor hij in 2015 niet meer in actie kon komen. De keeper mocht het daarna nog een keer proberen bij de Ajax amateurs, maar veel verder dan dit kwam hij niet.

Xavier Mous

Xavier Mous

Mous werd dit seizoen verhuurd aan FC Oss. De keeper stond 25 keer onder de lat bij de ploeg uit Oss, maar kon helaas geen potten breken.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog