Logo Voetbalblog
Penaltysyndroom kwelt PSV in Rusland
© Pro Shots

september 2016 • Samenvattingen

Al na acht minuten kwam FK Rostov op voorsprong door een treffer van Dmitri Poloz. De achterstand werd snel weer weggepoetst door PSV: Davy Pröpper schoot de bal via het been van Vladimir Granat achter doelman Soslan Dzhanaev.

Poloz was ook de man van de 2-1, waarna Luuk de Jong raak schoot uit een flipperkast-situatie. De treffer van de aanvoerder was het honderdste Champions League-doelpunt van de Eindhovenaren.

Pröpper kreeg in de tweede helft dé kans op de 2-3, maar miste vanaf elf meter. De middenvelder kreeg later nog een grote kans, toen zijn knal de onderkant van de lat raakte. Dzhanaev stopte de bal op de doellijn.

Invaller Steven Bergwijn schoot vlak voor tijd bijna de winnende treffer binnen, maar opnieuw was daar Dzhanaev met een redding.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl