Samenvatting NEC Nijmegen – ADO Den Haag (3-0)

december 2016 • Samenvattingen

De crisis bij ADO Den Haag wordt alsmaar groter. NEC Nijmegen won eenvoudig met 3-0 van de Hagenaars.

De thuisploeg begon goed aan het duel en kwam na tien minuten op voorsprong. Kévin Mayi zette de 1-0 op het scorebord na een goede pass van Ferdi Kadioglu.

De tweede treffer volgde niet veel later. Een aanval eindigde via Dario Dumić op het hoofd van Tyronne Ebuehi, die de bal in eigen doel werkte.

NEC kreeg nog wat kansen en kwam vlak voor rust zelfs op 3-0. Mayi stuurde Mohamed Rayhi weg, waarna de linksbuiten vanuit een moeilijke hoek raakschoot.

Gervane Kastaneer kreeg namens ADO wat kansen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Mayi kreeg nog een grote mogelijkheid op een vierde treffer, waarop doelman Ernestas Šetkus een goed antwoord had.