Samenvatting Feyenoord – Willem II (1-0)
© Pro Shots

januari 2017 • Samenvattingen

De Rotterdammers bepaalden het spel en werden via Nicolai Jørgensen een aantal keer gevaarlijk. Jens Toornstra opende na een halfuur spelen de score. Eljero Elia zette voor en Toornstra kopte fraai binnen.

Vlak voor rust stichtte Jari Schuurman namens Willem II gevaar. De Feyenoord-huurling kwam echter niet verder dan een slap schot.

Feyenoord bleef na rust zoeken naar doelpunten en leek op 2-0 te komen in de 64ste minuut. Eljero Elia scoorde met een wippertje, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Bilal Basaçikoglu kreeg in de slotminuten nog een grote kans. De invaller omspeelde doelman Kostas Lamprou en werd vervolgens door Jordens Peters naar de grond gebracht. Arbiter Ed Janssen gaf geen strafschop.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl