Samenvatting PEC Zwolle – Excelsior (1-1)

april 2017 • Samenvattingen

De thuisploeg kwam na 26 minuten spelen op voorsprong via Django Warmerdam. De Ajax-huurling zette met een droge knal de 1-0 op het scorebord. Binnen acht minuten stond het echter alweer gelijk.

Luigi Bruins werd weggestuurd door Mike van Duinen en bleef oog in oog met PEC-keeper Mickey van der Hart koel: 1-1. Voor de rust werd het aluminium tweemaal geraakt: eerst knalde Danny Holla uit een moeilijke hoek tegen de paal en niet veel later deed Stanley Elbers hetzelfde.

Na de thee kwamen werden ploegen niet meer echt gevaarlijk: 1-1.