Schahin redt punt voor Roda tegen Twente

januari 2018 • Samenvattingen

FC Twente heeft zaterdagavond de zege uit handen gegeven. Op bezoek bij Roda JC leken de Tukkers de drie punten te pakken, maar in de slotminuut maakte Dani Schahin de gelijkmaker.

De wedstrijd in Kerkrade werd al na een minuut stilgelegd vanwege vuurwerk op het veld. Na de hervatting viel er weinig te genieten. Tom Boere kreeg dé kans op de openingstreffer, maar zijn inzet werd gekeerd door doelman Hidde Jurjus.

Vlak minuten na rust werd het alsnog 0-1. Haris Vuckic combineerde met Oussama Assaidi en schoot vervolgens raak. Het was zijn eerste treffer in de Eredivisie.

In de slotfase begon Roda aan een offensief, wat beloond werd met de gelijkmaker. Op aangeven van Mikhail Rosheuvel kopte Schahin raak: 1-1.