Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Tevez is terug in FIFA 18, maar zijn rating keldert gigantisch

Jildert
Door
23-01-2018 om 12:19
Mailen

In zijn Juventus-tijd kon je Carlos Tevez er prima bij hebben in je Ultimate Team. De spits had in FIFA 14 zelfs een In Form-kaart van 92! Ook een stapje terug naar zijn oude club Boca Juniors deerde de Argentijnse goalgetter niet: hij scoorde toen 87.

Maar Tevez koos in 2017 voor het grote geld en ging op avontuur in China. De zeven maanden die hij in het verre oosten zat beschreef hij zelf als een ‘vakantie’. En omdat zijn club Shanghai Shenhua niet in FIFA zat, verdween één van de beste spelers van de game uit het spel.

Hoe dan ook, na die paar maanden had de aanvaller het wel gezien in Shanghai. 16 wedstrijden, vier goals vele miljoenen verder keerde hij terug naar Boca Juniors. En dat heeft zijn FIFA Rating geen goed gedaan.

Ja, je kunt Tevez weer opstellen in de game, maar of je dat wil is een tweede. Met zijn rating van 78 kan hij aardig schieten, maar verder is de spits vrij gemiddeld. Sterker nog: menig Ajacied is beter. Zijn hoogtijdagen lijken voorbij.

FIFA-rating van Tevez keldert gigantisch

© EA Sports

 

Meer over: ,