Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

‘Overmars en Ten Hag hebben nu al fittie over nieuwe buitenspeler’

Door
25-01-2018 om 19:57
Mailen

Erik ten Hag is nog geen maand trainer van Ajax, maar ligt nu al in de clinch met Marc Overmars. Beide heren worden het niet eens over de aanschaf van een nieuwe buitenspeler, schrijft De Telegraaf vandaag. Aanvallende versterking lijkt na het vertrek van Amin Younes vereist.

Overmars is erg te spreken over Hassane Bandé, die aanvaller die voor een miljoenenbedrag van KV Mechelen werd opgepikt. Eén probleempje: de Belgen willen niet meewerken aan een winterse overstap. Overmars probeert dat nu alsnog te forceren door meer geld te bieden.

Maar Ten Hag voelt meer voor de komst van Zakaria Labyad, zijn oude pupil van FC Utrecht. Het is echter de vraag of dat gaat lukken, want volgens Utrecht-directeur Jordy Zuidam heeft Ajax zich nog helemaal niet gemeld voor de aanvaller. Zuidam geeft ook aan dat hij zijn ploeg graag bij elkaar wil houden.

Meer over: , , ,