Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Utrecht boekt vierde gelijkspel op rij

Door
04-02-2018 om 14:18
Mailen

FC Utrecht heeft zondagmiddag voor de vierde keer op rij gelijkgespeeld in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong kwam niet langs Excelsior: 2-2.

Excelsior kwam na 22 minuten op voorsprong via Stanley Elbers. Hij kreeg de bal via Mike van Duinen voor zijn voeten en schoof binnen. Utrecht herpakte zich echter razendsnel en drie minuten later stond de 1-1 alweer op het scorebord.

Mark van der Maarel kopte een voorzet van Zakaria Labyad op fraaie wijze binnen.

In het tweede bedrijf bleven grote kansen lang uit, al pakten de Domstedelingen twintig minuten voor tijd de leiding. Labyad mocht aanleggen voor een vrije trap en liet doelman Theo Zwarthoed kansloos in de korte hoek.

Hicham Faik haalde zo’n tien minuten voor tijd hard uit en zag zijn schot in de verre hoek belanden: 2-2. Door het gelijkspel blijft Utrecht zevende in de Eredivisie. De Domstedelingen wisten sinds 13 december niet meer te winnen.

Meer over: , ,