Logo Voetbalblog
Heracles wint nipt van Willem II
© Pro Shots

februari 2018 • Samenvattingen

Heracles Almelo heeft zaterdagavond nipt gewonnen van Willem II. Vincent Vermeij scoorde het enige doelpunt voor de ploeg van trainer John Stegeman.

De thuisploeg had wat goed te maken, nadat het in de midweekse speelronde met 6-1 verloor van NAC Breda. Heracles liet echter geen goede indruk achter en ontsnapte vlak voor rust aan een achterstand. Na geklungel in de verdediging kreeg Bartholomew Ogbeche een niet te missen kans, maar de spits schoot naast.

In de slotminuut van de eerste helft kwam Heracles op voorsprong. Brandley Kuwas brak door, waarna hij een fraaie pass in huis had op Vermeij. De spits kroop voor Darryl Lachman en schoot raak: 1-0.

Een kwartier na rust waren de gasten opnieuw dichtbij een treffer. Jordy Croux stuitte op doelman Bram Castro. De Tilburgers kregen vervolgens nog meer kansen, maar de gelijkmaker bleef uiteindelijk uit.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl