El Khayati bezorgt ADO belangrijke zege

februari 2018 • Samenvattingen

ADO Den Haag heeft zaterdag optimaal geprofiteerd van puntverlies van concurrent Vitesse. De nummer acht van de Eredivisie won in blessuretijd met 2-1 van Willem II.

In de eerste helft kreeg de thuisploeg meerdere kansen. Nasser El Khayati miste twee keer, Sheraldo Becker zag zijn poging gekeerd worden en een schot van Lex Immers werd geblokkeerd.

Vlak voor rust kwam Willem II op voorsprong. Fran Sol scoorde de 0-1 op aangeven van ADO-huurling Thomas Meissner.

Na de thee ging ADO op jacht naar de gelijkmaker. Bjørn Johnsen tekende in de 69e minuut voor de gelijkmaker. In de blessuretijd ging de bal op de stip na een overtreding van Kostas Tsimikas op Immers.

El Khayati schoot de 2-1 binnen en zorgde daarmee voor drie belangrijke punten voor ADO Den Haag.