Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Ziyech verwacht vertrek bij Ajax

Max
Door
04-05-2018 om 11:14
Mailen

Als het aan Hakim Ziyech ligt speelt hij aanstaande zondag zijn laatste duel voor Ajax. De middenvelder wil weg uit Amsterdam omdat hij toe is aan een stap hogerop. Het duel met Excelsior zal dus zeer waarschijnlijk zijn laatste duel in het wit-rood-witte shirt zijn.

Tegenover AD zegt hij: “Ik heb een nieuwe uitdaging nodig. Op een gegeven moment is het tijd om te gaan. Natuurlijk heb ik ook mindere wedstrijden gespeeld, maar ik voel gewoon dat ik een trigger nodig heb in een andere omgeving.”

Ziyech heeft nog een contract, maar ziet dat niet als een obstakel. “Absoluut, maar daar zie ik het niet fout gaan. Toen ik hier kwam heb ik al gezegd dat ik na twee jaar eventueel verder wilde kijken. Ik heb daar nu ook met Marc Overmars over gesproken. Als alles klopt voor Ajax en voor mij dan zie ik het niet stuklopen.”