Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

NAC heef tgewenste trainer binnen

Max
Door
16-05-2018 om 18:32
Mailen

Eredivisionist NAC Breda heeft de gewenste opvolger van trainer Stijn Vreven gevonden. De Bredase club, die keurig handhaafde dit seizoen, stelt Mitchell van der Gaag aan als nieuwe trainer.

De voormalig verdediger reageert tegen de Telegraaf: “De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland. Daarnaast heeft NAC in alle gesprekken een professionele indruk gemaakt.”

Hij vervolgt: “De club heeft de afgelopen jaren stapsgewijs een uitstekend topsportklimaat ontwikkelt door te werken met verschillende specialisten die veel oog hebben voor de ontwikkeling van spelers. Bovendien zijn alle faciliteiten die nodig zijn om te presteren aanwezig op het trainingscomplex. Ik ben dus trots dat ik voor deze club mag werken en kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het stap voor stap vooruit helpen van NAC.”

Meer over: , ,