Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 24 98 41 11. Liever mailen? Kan ook.

Dit zijn de 5 populairste trainingspakken van dit moment

Jessica
Door
09-07-2018 om 19:46
Mailen

De meeste clubs hebben inmiddels hun nieuwe kledinglijn voor het komende seizoen gelanceerd. We maken de balans op: dit zijn de 5 populairste trainingspakken tot nu toe. Opvallend: in de top 5 staan maar liefst 4 pakken van Nike.

1. PSG

Het nieuwe trainingspak van PSG is tot nu toe het meest populair. Het pak van Nike is zwart met roze accenten op de mouwen. Deze accenten hebben een nieuw Nike-design, dat lijkt op een hartslagritme. Heel erg vet! Koop het trainingspak van PSG.

2. FC Barcelona

FC Barcelona is één van de grootste clubs ter wereld en logischerwijs is het trainingspak dus ook altijd erg populair. Dit keer is het trainingspak van FC Barcelona paars, met lichtblauwe accenten. De accenten zijn in hetzelfde design als op het PSG-trainingspak: een hartslagritme. Koop het trainingspak van FC Barcelona.

3. Atlético Madrid

Het begint wat saai te worden, maar ook het trainingspak van Atlético Madrid is van Nike en heeft dus het design met hartslagritme. Deze accenten zijn bij Atlético roze, maar wel een andere tint roze dan op het pak van PSG. Het pak zelf is blauw. Koop het trainingspak van Atlético Madrid.

4. Inter

Ook nummer 4 komt uit de Nike-collectie: het trainingspak van Inter. Een stijlvol pak in de kleuren van de club: zwart als hoofdkleur en blauwe accenten, waaronder dus het hartslagritme. Koop het trainingspak van Inter.

5. Arsenal

De top 5 wordt afgesloten door Arsenal, dat Puma als kledingsponsor heeft. Het trainingspak van Arsenal is compleet grijs / zilver en draagt dan ook de naam Iron Gate. Koop het trainingspak van Arsenal.