Logo Voetbalblog
De topper PSV – Ajax live kijken en kaarten winnen

september 2018 • Fun Voetbalnieuws

De topper PSV – Ajax live kijken en kaarten winnen

23 september is het zover. De eerste topper van het seizoen. En wat voor een, het is ook nog eens de herhaling van de kampioenswedstrijd van PSV vorig seizoen. Ben jij benieuwd naar wat je kan verwachten van deze wedstrijd? Lees dan gauw verder.

Kampioenswedstrijd vorig jaar
Eerst even een kleine terugblik. Ajax staat 7 punten achter op PSV en moet op bezoek bij de aanstaande landskampioen. Voor Ajax is het erop of eronder en verliest met 3-0 van een ontketend PSV dat zich gesteund voelt door het publiek. Tagliafico en Siem de Jong verlaten het veld nog met een rode kaart en de doelpuntenmakers zijn Pereiro, Luuk de Jong en Bergwijn. Wordt het dit jaar anders?

Mark van Bommel vs. Erik ten Hag
De coach van PSV is niemand minder dan Mark van Bommel dit jaar en hij kent een uitstekend begin van het seizoen. Bate Borisov werd opzij gezet in voorrondes van de Champions League en dit betekent dat PSV zich mag gaan melden in het Kampioenenbal. In de competitie gaat het net zo voortvarend al zaten er wel moeilijke overwinningen tussen zoals tegen PEC Zwolle. De hand van Van Bommel is duidelijk te zien met zeer aanvallende backs als Dumfries en Angeliño terwijl de balans op het middenveld bewaakt werd door Hendrix.

Erik ten Hag werd, door de supporters, al afgerekend op zijn eerste half jaar bij Ajax. Na de versterkingen zoals Tadic en Blind is het roer omgedraaid. Alle Europese wedstrijden werden in winst omgezet behalve de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. In de competitie begon het slecht met een gelijkspel tegen Heracles Almelo, maar daarna heeft de ploeg de stijgende lijn ingezet.

Op welke spelers moet je letten?
Bij PSV moet er vooral gelet worden op Gaston Pereiro. Hij stond altijd al bekend als een speler die opstaat in de toppers. Hij geeft net dat beetje extra in de topwedstrijden waardoor PSV een extra wapen heeft. Daarnaast moet natuurlijk opgelet worden op het groeibriljantje Steven Bergwijn. Hij is dit seizoen al aardig op dreef en had vorig jaar een belangrijk aandeel in het kampioenschap.

Bij Ajax dient gelet te worden op Hakim Ziyech die een spelplezier uitstraalt als nooit tevoren. Zowel bij Ajax als bij Marokko speelt hij ontzettend goed. Een andere speler waar op gelet dient te worden is een verrassende, namelijk David Neres. Ondanks dat hij dit seizoen nog niet op dreef is en zijn plek nog moet vinden in het team heeft hij vorig jaar de nodige toppers beslist.

Kaarten winnen voor de wedstrijd PSV-Ajax?

Jij kunt bij deze topper samen met iemand aanwezig zijn. Hoe dan?

– Maak een account via www.seaters.com/kpn
– Volg de instructies in de bevestigingsmail. Je kunt inloggen met je Facebook-account.
– Registreer je hierna voor de exclusieve KPN fangroep met code gekopkpn.
– Krijg toegang tot de wachtrij voor deze wedstrijd door het antwoord op deze vraag in te vullen: “Met hoeveel punten verschil met Ajax werd PSV in seizoen 2017-2018 landskampioen?”
– Meld je aan voor de wachtrij van de wedstrijd.
– Het percentage dat je na aanmelding ziet, duidt aan hoeveel procent kans je maakt op kaarten. Hoe hoger het percentage, hoe meer kans je maakt.
– Behoor je tot de gelukkigen? Dan krijg je een e-mail van Seaters om je tickets te bevestigen.

Hoe kijk je De Topper PSV – Ajax live bij KPN?

Heb je FOX Sports Eredivisie?

Dan kijk je zondag 23 september om 16.45 uur de wedstrijd op kanaal 221 en 225.

Kijk PSV – Ajax via een abonnement

Heb je Interactieve TV van KPN ? Activeer dan binnen 15 minuten FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van €7,50 /mnd via MijnKPN.

FOX Sports Eredivisie is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Naast De Topper PSV – Ajax kijk je bij FOX Sports Eredivisie alle Eredivisiewedstrijden van je favoriete Nederlandse clubs live.

Kijk De Topper gratis met KPN Compleet

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan krijg je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket via de MijnKPN app. Standaard staat het Pluspakket aan.

Bij een pakketwissel duurt het maximaal 24 uur voordat deze is doorgevoerd.

PSV – Ajax als een losse wedstrijd live kijken?

Via Interactieve TV kan je de voetbalwedstrijd ook als losse wedstrijd bestellen en kijken. Dit is binnen 5 stappen gedaan. Een losse wedstrijd kost maar €6.-.

Zo bestel je een losse voetbal wedstrijd:

  1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies TV-gids en scroll naar Live Sport On Demand
  3. Kies je wedstrijd en klik op [OK].
  4. Klik op bestellen, voer je pincode Interactieve TV in en klik op [OK].
  5. De wedstrijd staat voor je klaar op zondag 23 september vanaf 16.15 uur op kanaal 260.

Nog geen Interactieve TV van KPN? Maar wil je voortaan wel alle wedstrijden uit de Eredivisie live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je FOX Sports Eredivisie als extra zenderpakket toevoegen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog