Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Advocaat wijst Feyenoord af: “Zie het niet zitten”

Door
08-02-2019 om 12:10
Mailen

Feyenoord moet de zoektocht naar de opvolger van Giovanni van Bronckhorst voortzetten. De Rotterdammers hadden graag Dick Advocaat gezien als nieuwe coach, maar de 71-jarige trainer ziet af van de aanbieding.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord wilde Advocaat voor één seizoen aanstellen als trainer van de Rotterdamse club, maar de trainer van FC Utrecht heeft het aanbod naast zich neergelegd.

“We hebben één oriënterend gesprek gevoerd”, zegt Advocaat in eerdergenoemd medium. “Maar ik heb besloten om er geen vervolg aan te geven. Laat ik voorop stellen dat ik het een grote eer vind dat Feyenoord bij mij heeft aangeklopt.”

“Maar er is zo’n negatieve sfeer ontstaan rond mijn eventuele benoeming dat ik het simpelweg niet zie zitten om het te gaan doen. Op die sfeer zit Feyenoord niet te wachten en ik uiteraard ook niet”, aldus ‘De Kleine Generaal’.

Meer over: , ,