?>
Logo Voetbalblog
Stam aangesteld als opvolger Van Bronckhorst
© Pro Shots

Transfers

Stam aangesteld als opvolger Van Bronckhorst

Jaap Stam volgt Giovanni van Bronckhorst op als trainer van Feyenoord. Dat maakt de Rotterdamse club zojuist bekend. Stam tekent een tweejarig contract in De Kuip.

Artikel verder na advertentie

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PEC Zwolle, maar voor elke ambitieuze trainer geldt dat als de kans zich voordoet om bij een club als Feyenoord te gaan werken, je daar heel serieus over gaat nadenken”, laat Stam weten via de website van zijn nieuwe werkgever.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sinds begin dit kalenderjaar is hij de trainer van PEC Zwolle. “Na goede en open gesprekken met Martin van Geel over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij Feyenoord, kwam ik er snel achter dat ik vol voor deze kans wil gaan. Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het feit dat zij begrip hebben voor mijn ambities en er snel zijn uitgekomen met Feyenoord”, zegt Stam.

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de komst van Stam: “We kennen elkaar al heel lang, dus we weten bij Feyenoord wat voor iemand we binnen halen. Jaap is een indrukwekkende verschijning. Met hem komt er straks letterlijk en figuurlijk echt iemand binnen.”

“Jaap is een realist met een duidelijke visie en met een zeer indrukwekkende staat van dienst als speler en de nodige ervaring als trainer. Logisch dus dat ik zeer blij ben dat we met de medewerking van PEC Zwolle hem nu al hebben kunnen vastleggen voor de komende seizoenen”, aldus Van Geel.