Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Feyenoord neemt afscheid van Van Geel: “Zo werkt het nu eenmaal”

Door Amber
27-03-2019 om 13:10
Mailen

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van Martin van Geel. De technisch directeur is samen met de directie van de Rotterdamse club tot de conclusie gekomen dat het beter voor hemzelf en voor Feyenoord is dat de twee uit elkaar gaan.

Dat meldt Feyenoord woensdag. “Ik trek hier straks trots over wat we met elkaar de afgelopen acht jaar hebben bereikt de deur achter me dicht. Het is een prachtig avontuur geweest en we hebben met elkaar een reeks successen geboekt, waarvan werkelijk niemand vooraf geloofde dat we dat zouden kunnen bereiken”, reageert Van Geel.

Hij vindt het jammer dat hij bij Feyenoord vertrekt: “Natuurlijk is het spijtig dat het straks eindigt, want met de directe collega’s had ik nog jaren door kunnen werken, maar het lot van een td is dat successen uit het verleden en waar je als club vandaan komt door een deel van de buitenwacht snel zijn vergeten als het een periode minder draait. Dat is jammer, maar zo werkt het nu eenmaal. De vele negatieve aandacht die er nu voor mij is, is niet goed voor Feyenoord.”

Daarom vertrekt Van Geel. Feyenoord gaat op zoek naar een vervanger voor de technisch directeur.

Meer over: ,