Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Ziyech niet zomaar weg bij Ajax

Door Martijn van der Moolen
20-04-2019 om 11:11
Mailen

De kans is groot dat Frenkie de Jong niet de enige Ajacied is die komend seizoen ergens anders speelt. Diverse namen worden genoemd en in verband gebracht met grote Europese clubs. De Ligt, Van de Beek, Neres en natuurlijk Hakim Ziyech. Laatst genoemde laat weten dat hij Ajax niet zomaar inruilt voor een andere club.

 

Hij erkent zelf dat Ajax financieel gezien niet kan opboksen tegen de echt grote clubs in Europa en toch zegt hij niet zomaar ‘ja’ tegen ieder aanbod. “Ik ben iemand die heel kieskeurig is. Het moet wel een club zijn die ik in wil ruilen voor Ajax”, aldus de geboren Drontenaar vrijdagavond bij Inside Ajax.

 

Afgelopen dinsdag werd nog bekend dat Bayern München serieus werkt wil maken van de 26-jarige Ziyech. Zouden de Duitsers op het lijstje staan van de Marokkaan om eventueel wel naartoe te gaan?

Meer over: ,