Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

PSV heeft versterking nodig

Door Pascal van Doezelaar
24-04-2019 om 19:00
Mailen

Met het zomermercato in zicht stijgen ook de geruchten over het vertrek van spelers uit de Nederlandse competitie.

Volgens PSV-clubwatcher Erik van Haren, verwacht de club uit Eindhoven dat een 5 tal spelers zullen vertrekken. Vleugelspelers Bergwijn en Lozano zullen na dit seizoen moeilijk zijn om vast te houden. Beiden worden al maanden in verband gebracht met een transfer naar de Premier League.

Daarbij zullen Angeliño en Dumfries vermoedelijk ook vertrekken. Het contract van Daniel Schwaab loopt deze zomer af en de club uit Eindhoven is druk in onderhandeling voor een nieuw verbintenis.

Naar jaarlijkse gewoonte verwachten de Eindhovenaren het vertrek van Jeroen Zoet. Begin dit jaar gaf hij nog te kennen gelukkig te zijn bij PSV. Luuk de Jong zal in alle waarschijnlijkheid een nieuw buitenlands avontuur opzoeken.

Om de gaten op te vullen begint PSV al aan het versterken van het team. Zo is er verregaande interesse in Álvarez, de centrale verdediger staat nu onder contract bij de Mexicaanse topclub America. Vooral zijn veelzijdigheid is een grote troef. De Mexicaans international kan centraal of rechts in de verdediging of als controlerende middenvelder uit de voeten.

Meer over: ,