PSV staat voor leegloop

Door Pascal van Doezelaar
06-05-2019 om 12:22
Mailen

Met het einde van het seizoen in zicht zet de Eindhovense club zich schrap voor het vertrek van enkele grote en minder grote namen.

Zowel Lozano als Bergwijn worden steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een buitenlands avontuur. PSV hoopt dat de twee vleugelaanvallers samen een bedrag van 60 tot 70 miljoen in het laatje brengen.

Naast Bergwijn en Lozano is de kans groot dat nog enkele namen vertrekken. Uitblinkers Dumfries en Angelino staan in de belangstelling van buitenlandse clubs en zullen in alle waarschijnlijkheid deze zomer vertrekken.

Een andere naam die de club uit Eindhoven vermoedelijk zal verlaten is Gáston Pereiro. De contractonderhandelingen met de Uruguayaan hebben niks opgeleverd waardoor de club genoodzaakt is hem te verkopen voor zijn contract in 2020 afloopt.

De toekomst van Bart Ramselaar bij de Eindhovense club lijkt ook onzeker. De drievoudig international speelt momenteel mee met Jong-PSV in de Keuken Kampioen Divisie, een niveau waar hij eigenlijk niet thuishoort. Volgens verschillende Turkse media zou Fenerbahce interesse hebben in de 22–jarige speler.

In een interview met Eindhovens Dagblad laat Ramselaar zich als volgt uit over zijn toekomst: ‘’Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus zo makkelijk is het niet om een stap te maken. Verhuur is niet iets waar PSV en ik op uit zijn en dan ga je ook naar het buitenland kijken. Ik wacht wat er komt en heb vertrouwen dat er iets moois voor mij bij zit. Er zijn genoeg mooie clubs.” Welke dan? Feyenoord wellicht? Misschien AZ, of een terugkeer naar FC Utrecht?’’

De laatste speler die momenteel in verband gebracht word met een vertrek bij PSV in Derrick Luckassen. De verdediger/middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Hertha BSC maar komt er amper tot spelen toe. Volgens interne bronnen past de speler niet meer in de plannen van trainer Van Bommel.

Meer over: , ,