Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Maher tekent driejarig contract bij FC Utrecht

Door Nico
03-06-2019 om 12:00
Mailen

Adam Maher vervolgt zijn loopbaan bij FC Utrecht, zo meldt de Telegraaf. De middenvelder tekent een contract voor drie seizoenen in de Domstad. Hij volgt hiermee trainer John van den Brom, die eveneens de overstap van AZ naar Utrecht maakt.

Maher koos er een aantal weken geleden voor zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen. Vanaf dat moment werden er een aantal clubs concreet voor de 25-jarige middenvelder. Ondermeer Celtic, Blackburn Rovers en Vitesse hengelden naar de diensten van de spelmaker. Maher wilde echter eerst met Utrecht in gesprek, uit dankbaarheid voor het vertrouwen dat hij kreeg van John van den Brom bij AZ. 

AZ eindigde met Maher op de vierde plaats in de Eredivisie. De club uit Alkmaar wist zich zodoende te verzekeren van Europees voetbal voor komend seizoen. De voormalig Oranje international was hierbij goed voor 25 optredens. Hierin was hij goed voor één doelpunt en vier assists.

Meer over: , , ,