Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Viergever, Ouwejan, Dolberg en Alexis Sanchez

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Viergever, Ouwejan, Dolberg en Alexis Sanchez

Volgens The Daily Mail staan Thomas Ouwejan en Jerdy Schouten dicht bij een overstap naar Crystal Palace. De nummer 12 van de Premier League heeft nood aan versterking en richt zijn vizier op de Nederlandse competitie. Naast Crystal Palace staat Ouwejan in belangstelling van Torino. Schouten zou dan weer in de belangstelling staan van Sassuolo, Fiorentina en Napoli.

Feyenoord is nog steeds bezig aan het versterken van de achterhoede en heeft zijn zinnen gezet op niemand minder dan Tomas Kalas. De 26-jarige Tsjech is geen onbekende voor de Rotterdammers wegens zijn eerdere huurperiode aan Vitesse.

Bayer Leverkusen, onder leiding van Peter Bosz, wil Dani Olmo van Dinamo Zagreb halen als vervanger van Julian Brandt. Brandt vertrok eind mei voor 25 miljoen naar Borussia Dortmund. Een andere speler die nadrukkelijk in verband is gebracht met de Duitse topclub is Kasper Dolberg. De Deense krant BT meldt dat Peter Bosz hem graag naar Leverkusen zou halen. De twee kennen elkaar nog goed van hun gezamenlijke periode bij Ajax.

The Sun meldt dat Manchester City bezig is met een transferdeal voor Juventus-speler João Cancelo. Naar verluidt is met de deal een transfersom van 56 miljoen euro gemoeid.

Volgens La Mundo Deportivo staat Alexis Sanchez hoog op het verlanglijstje van Atletico Madrid. Volgens de krant is de Chileen de gewenste opvolger van Antoine Griezman. De Fransman wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona.

Volgens het Turkse Fotomac staat Nick Viergever in de belangstelling van Turkse topclub Besiktas. De nummer drie van de Turkse competitie is op zoek naar een ervaren verdediger. Bij Besiktas zou Viergever ploeggenoot worden van Jermaine Lens. Buiten Viergever wordt ook Ömer Toprak van Borussia Dortmund genoemd als belangrijk transferdoelwit.

Paul Verhaegh heeft zijn carrière verdergezet bij FC Twente. De 35-jarige rechtsachter heeft begin deze week een contract voor één seizoen bij de Tukkers.Verhaegh was zonder club gevallen nadat VfL Wolfsburg in mei zijn contract had verbroken.

Gianluigi Buffon mag op zoek naar een andere club. De 41-jarige Italiaanse doelman was dit seizoen de reservekeeper bij Paris Saint Germain, maar mag de club na één seizoen al verlaten.Volgens Tuttosport heeft FC Barcelona hem een aanbieding gedaan. Een andere geïnteresseerde club is Fenerbahce.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog