Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Doan, Promes, Ten Hag en Neres

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Doan, Promes, Ten Hag en Neres

The Daily Mail meldt dat Nederlands jeugdinternational Noah Ohio op weg is naar RB Leipzig. De Duitse club neemt de ex-jeugdspeler van Almere City transfervrij over. Ohio stond ook in de belangstelling van Ajax, Bayer München en Borussia Dortmund.

Ajax heeft zijn pijlen gericht op Quincy Promes. De ex-speler vqan FC Twente en Spqrtqk Moskou wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Amsterdam. Het enige struikelblok is het prijskaartje. Promes heeft een gelimiteerde afkoopsom van 150 miljoen euro in zijn contract.

Feyenoord is in overleg over de toekomst van speler Emil Hansson. De jonge Zweed heeft een goed seizoen bij RKC achter de rug waarin hij 12 doelpunten maakte en 11 assists gaf. Feyenoord denkt eraan de speler te verhuren aan een andere Eredivisie-club om te kijken of hij klaar is voor het eerste elftal.

Portugese krant O Jogo ziet Gianluigi Buffon als opvolger van Cassilas bij FC Porto. De Spaanse doelman is na zijn hartaanval van vorige maand genoodzaakt om definitief te stoppen met voetballen. Een andere optie voor Buffon is FC Parma.

Chelsea is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. Maurizio Sarri zou na één seizoen de club uit Londen willen verlaten voor een avontuur in Italië. Momenteel worden de namen van José Mourinho en clublegende Frank Lampard genoemd om volgend seizoen het roer over te nemen. Andere kandidaten zijn Max Allegri, Nuno Esprito Santo en Erik ten Hag.

Na een matig seizoen is Arsenal volop bezig haar team te versterken. De Gunners worden de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Belgisch international Yannick Carrasco. De vleugelspelers zou voor 30 miljoen mogen vertrekken bij het Chinese Dalian Yifang. Bayern Munchen zou in de Belg een alternatief zien voor Leroy Sane.

Volgens Get French Football News zouden Feyenoord en PSV interesse hebben in Nimes speler Denis Bouanga. De Eredivisie clubs kunnen rekenen op voldoende concurrentie. Zo zouden Everton, Leicester City, Fiorentina en FC Nantes de situatie van de speler volgen.

Chelsea heeft David Neres op het oog als vervanger voor Eden Hazard. De club uit Londen is naarstig op zoek naar versterking maar heeft een transferverbod tot 2020. Een vertrek naar de Blues is hierdoor wellicht volledig uitgesloten.

Ritsu Doan zou volgens CoolJapan Soccer onderweg zijn naar Spartak Moskou. De club uit Moskou wil een bod van 8 miljoen euro uitbrengen op de Japanner maar heeft concurrentie van stadsrivaal CSKA Moskou. Verder zijn Southampton en Shaktar Donetsk ook geïnteresseerd in de diensten van Doan.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog