Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Van De Beek, Griezmann, Fekir en Sinkgraven

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Van De Beek, Griezmann, Fekir en Sinkgraven

Hidde Jurjus verwacht binnenkort duidelijkheid over zijn positie bij PSV. De club uit Eindhoven verhuurde de doelman vorig seizoen aan de Graafschap. Of zijn toekomst nog bij PSV ligt is onduidelijk. Zelf hoopt Jurjus dat PSV snel contact opneemt met zijn zaakwaarnemer.

PSV heeft interesse in Lyanco Vojnovic. De aanvoerder van jong Brazilië wordt gezien als de opvolger van Daniel Schwaab. De verdediger met Servische roots speelde dit seizoen op huurbasis bij Bologna. In 2017 kocht Torino de verdediger voor 7 miljoen.

Tottenham Hotspur is op zoek naar versterking op het middenveld. Volgens The Guardian staan Donny van de Beek, Tanguy Ndombélé en Nicolo Zaniolo op het verlanglijstje van de Londenaren. Voor Van de Beek zouden ze 50 miljoen euro moeten betalen, Ndombélé zou dan weer rond de 75 miljoen euro moeten kosten.

Met een vraagprijs van 20 miljoen euro ziet het er niet naar uit dat Bas Dost zijn club Sporting Lissabon snel zal verlaten. De Nederlander mag bij een goed bod vertrekken bij de club uit Portugal. Tot op vandaag heeft geen enkele club zich gemeld. Hoewel er wel interesse is van Schalke 04, Girondins Bordeaux en Sevilla, blijkt voor alle clubs de hoge vraagprijs het grootste struikelblok.

Volgens Spaanse radiozender Cadena Ser heeft Bayer Leverkusen heeft zijn zinnen gezet op Martin Odegaard. De club van Peter Bosz zou Ajax voor willen zijn en de Noor naar Leverkusen halen. Een andere aankoop van Leverkusen is vandaag volgend Bild Zeitung definitief afgerond. Daley Sinkgraven verlaat Ajax en trekt voor 5 miljoen euro naar Die Werkself.

Antoine Griezmann is op weg naar Manchester United. Volgens The Sun zouden de Red Devils FC Barcelona aftroeven met een bod van 95 miljoen euro.

Denis Suárez wilt zo snel als mogelijk weg bij Barcelona. De Jonge Spanjaard is niet te spreken over de manier hoe de club hem heeft behandeld inzake zijn lopende blessures en revalidatie. Suárez zou in de belangstelling staan van Valencia.

Liverpool heeft terug interesse in Nabil Fekir. De 26-jarige aanvaller speelde met Frankrijk op het WK in Rusland. Vorig jaar stond de speler al dicht bij een overstap naar Liverpool, maar sprong de deal op het laatste moment alsnog af.

Philippe Coutinho zou Barcelona gaan verlaten voor Paris Saint Germain. Volgens The Sun zou de 27-jarige spelmaker eerst naar Chelsea trekken maar door de aanhoudende transferban valt de deal in het water. De club uit Catalonië zal de opbrengsten van Coutinho willen gebruiken voor de aankopen van Griezmann en De Ligt.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog