Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Cillessen, El Khayati, Ribéry en Mbappé

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Cillessen, El Khayati, Ribéry en Mbappé

Jasper Cillessen staat dicht bij een overstap naar de Engelse Premier League. Volgens Diario Sport zou de Nederlands international op weg zijn naar West Ham United of Everton. Cillessen is al met beide clubs in onderhandeling. Voor de vraagprijs van 20 miljoen euro mag hij bij Barcelona vertrekken.

De Belgische krant het Laatste Nieuws meldt dat Wesley Moraes naar Aston Villa vertrekt. De promovendus legt een bedrag van 25 miljoen euro neer voor de speler van Club Brugge. Leverkusen en SS Lazio hadden interesse in de spits, maar zijn persoonlijke voorkeur ligt bij een avontuur in de Premier League.

Fortuna Sittard heeft een nieuwe hoofdtrainer. Vanaf volgend seizoen zal Sjors Ultee langs de lijn staan. De 32-jarige Ultee tekent een contract voor één seizoen met optie voor nog een jaar. Eerder was Ultee assistent-trainer bij FC Utrecht waar hij samen met Erik Ten Hag werkte.

Paris Saint Germain bereidt de komst van David Neres voor. De club uit Parijs zou ruimte en budget willen vrijmaken voor het aanwerven van de Braziliaan. Hiervoor zou PSG bereidt zijn om sterspeler Angel Di Maria te verkopen. PSG krijgt wel nog concurrentie van Everton.

Feyenoord zal geen bod doen op Jordy Clasie. De middenvelder was dit seizoen actief bij de club uit Rotterdam maar kon niet voldoende indruk maken. Naar verluidt zou de speler wel in de Eredivisie blijven. AZ wil, mits de prijs haalbaar is, Clasie kopen als vervanger van Adam Maher.

AS Roma boegbeeld Danielle De Rossi zet zijn carrière voort in Argentinië. Volgens Closs Continental tekent de 35-jarige middenvelder binnenkort een contract bij Boca Juniors.

Op social media circuleert een filmpje waarop ADO Den Haag speler Nasser El Khayati te zien is Turkije. Het filmpje wakkert het gerucht op dat de spelmaker mogelijk naar een Turkse club zal vertrekken. De speler wordt in verband gebracht met Kasimpasa

Gisteren heeft Real Madrid hun nieuwste Galactico Eden Hazard voorgesteld aan het publiek. De Belgisch international verlaat Chelsea voor een bedrag van 100 miljoen euro. Opmerkelijk detail: Tijdens de voorstelling van Hazard scandeerde het publiek de naam van Kylian Mbappé. Een duidelijk signaal voor het bestuur van de Koninklijke dat het publiek meer investeringen wilt zien.

Sheffield United zou voor de verassing van de zomer kunnen zorgen. De nieuwkomer in de Premier League wilt Franck Ribéry naar de club halen. De 36 jarige aanvaller is transfervrij nadat zijn contract bij Bayern Munchen vorige maand afliep.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog