Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Dumfries, Dolberg, Félix en Müller

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Dumfries, Dolberg, Félix en Müller

La Voz da Galacia meldt dat Angeliño deze zomer terug naar Manchester City zal gaan. De Engelse landskampioen kan de verdediger na één seizoen in Eindhoven weer voor 12 miljoen terughalen. Vorige zomer betaalde PSV 5,5 miljoen voor de Spaanse linksachter. Geruchten gaan dat City hem voor een veelvoud kan doorverkopen.

Denzel Dumfries staat op het verlanglijstje van Manchester United. The Sun meldt dat de club uit Manchester enorm veel potentie ziet in de rechtsachter. Tevens zouden Thomas Meunier en Aaron Wan-Bissaka op het lijstje van Ole Gunnar Solskjaer staan.

Maximiliano Romero zal op huurbasis terugkeren naar Velez Sarsfield. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de jonge spits voor één seizoen terug verhuurd zal worden aan zijn vorige werkgever uit Argentinië.

Thomas Müller kan Bayern München deze zomer verlaten. De 29-jarige international heeft een bod van een onbekende club uit China op zak. De Duitser kan in China naar verluidt 25 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Ajax en PSV zitten achter de Belgische verdediger Zino Vanheusden aan. De Inter Milaan-huurling is momenteel actief bij Standard Luik. De Belgische club zou momenteel in pole-position staan voor de handtekening van de verdediger. Voor een definitieve overstap zou een prijs van 20 miljoen euro voldaan moeten worden.

Atlanta gaat een derde Nederlander aan haar selectie toevoegen. De Italiaanse club is bijna rond met Michel Vlap. De middenvelder moet alleen nog de medische keuring doorstaan vooraleer het contract getekend kan worden. Met de overstap is volgens Italiaanse media een prijs van 3.5 miljoen euro gemoeid.

The Mirror schrift dat Liverpool alle biedingen voor Mohamed Salah zal afwijzen. Zowel Juventus als Real Madrid hebben 168 miljoen euro voor de aanvaller geboden. Salah heeft nog een contract tot 2023 bij Liverpool.

Volgens La Gazzetta dello Sport zal Gonzalo Higuain naar AS Roma vertrekken. Juventus en AS Roma zijn bezig aan een spelersruil waarbij Higuain naar Roma trekt en Kostas Manolas naar Juventus zal vertrekken. Voor beide ploegen is dit een goede oplossing. AS Roma verwacht dat Edin Dzeko de club zal verlaten en heeft nood aan een nieuwe spits.

FC Barcelona is op zoek naar een nieuwe aanvaller en heeft zijn zinnen gezet op Kasper Dolberg. De Deens international zou als back-up speler moeten gelden. De Catalaanse grootmacht heeft met Antoine Griezmann al een extra aanvaller beet maar zou nog bijkomende versterking willen.

Portugees wonderkind João Félix zou zijn toekomstige club hebben uitgekozen. De 19-jarige Portugees zou voor 120 miljoen euro de overstap naar Atletico Madrid gaan maken. Voor de Madrilenen zou Félix de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis worden. De deal zou pas na het vertrek van Griezmann worden afgerond.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog