Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Vilhena, Kongolo, Bazoer en Kai Heerings

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Vilhena, Kongolo, Bazoer en Kai Heerings

Aston Villa en Watford hebben interesse in Terence Kongolo. Volgens The Daily Mail staat de ex-speler van Feyenoord hoog op de verlanglijst van de promovendus.

Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer mogen VfL Wolfsburg deze zomer verlaten. Volgens BILD wegen de loonlasten van beide spelers te zwaar door op het budget van de club.

Bayern München en Manchester City hebben interesse in Rodrigo Hernandez. De speler van Atletico Madrid werd vorige zomer gehaald bij Villareal en kan na één seizoen de club weer verlaten. Volgens Marca zou de speler rond de 70 miljoen euro kosten.

Volgens Correrio de Manha heeft Liverpool een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Bruno Fernandes. De speler van Sporting Lissabon staat in belangstelling van verschillende Engelse clubs waaronder Manchester United, Manchester City en Liverpool.

Arturo Vidal staat voor een avontuur in China. Volgens Mundo Deportivo heeft de Chileen een lucratief aanbod gekregen van een club uit China. Voor Frenkie de Jong zou dit een goede zaak zijn, zo heeft hij minder concurrenten voor een plek op het middenveld van FC Barcelona.

Ex-Fortuna Sittard speler Kai Heerings zal zijn carrière verder zetten in Azië. De verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen voor Fortuna, maar kan nu tekenen bij Kerala Blasters uit India of Melbourne City uit Australië.

Tonny Vilhena heeft deze zomer de clubs voor het uitkiezen. De middenvelder van Feyenoord staat al enige tijd in de belangstelling van Real Betis. Nu hebben ook Spartak Moskou en FK Krasnodar zich gemengd in de race. Volgens Russische media zou Vilhena in Rusland een salaris van 1.5 miljoen per jaar kunnen gaan verdienen.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog