Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Clasie, Neymar, Eriksen en Reza Ghoochannejhad

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Clasie, Neymar, Eriksen en Reza Ghoochannejhad

Ex-Vitesse speler Marvelous Nakamba kan een transfer naar Aston Villa maken. De Zimbabwaanse middenvelder ligt momenteel onder contract bij Club Brugge maar zou de club deze zomer kunnen verlaten. Naast Aston Villa heeft ook Atalanta interesse in de speler.

Volgens Eindhovens Dagblad wordt PSV speler Dante Rigo volgend seizoen uitgeleend aan Sparta. De jonge Belg moet volgens de Eindhovense club ervaring gaan opdoen in de Eredivisie en ze zien Sparta als ideale club.

Manchester City is nog steeds op jacht naar de handtekening van Rodrigo. De Atletico Madrid speler wilt de club graag verlaten op zoek naar een nieuwe uitdaging. De Citizens zouden naar verluidt een bedrag van 70 miljoen euro moeten betalen. Atletico Madrid kan door de overstap hun transferinkomsten zien groeien naar 270 miljoen euro. De eerdere verkoop van Hernandéz (80 miljoen euro) en de aanstaande transfer van Griezmann (100 miljoen euro) zorgen dat er genoeg geld in het laadje zit van de Madrilenen.

In een interview met de Leeuwarder Courant laat Reza Ghoochannejhad weten dat er erg veel onduidelijkheid is over zijn toekomst. De spits heeft een contract bij APOEL Nicosia maar werd vorig seizoen een half jaar verhuurd aan Sydney FC. Zelf hint hij naar een overstap naar de Eredivisie: “Ik ga eerst met de club in gesprek om mijn toekomst te bespreken. Ik heb de afgelopen jaren veel gereisd. Misschien wil ik ook wel weer dicht bij huis voetballen, bij een mooie club in de Eredivisie. Maar zover is het nog niet. Ik heb nog een contract voor een jaar.”

De deal tussen Jordy Clasie en AZ is bijna rond. De speler en club hebben onderling een akkoord bereikt. Het enige wat nu noet moet gebeuren is dat AZ en Southampton het eens worden over een transfersom. Bij de Saints heeft Clasie geen toekomst meet en de club wenst hem graag te verkopen.

De Portugese krant A Bola meldt dat André Gomes definitief naar Everton vertrekt. Na wekenlange onderhandelingen tussen FC Barcelona en Everton zijn beide clubs het eens geworden over de transfersom. De Portugees maakt voor 25 miljoen euro de overstap naar de Toffees.

Real Madrid heeft Tottenham 50 miljoen euro geboden voor Christian Eriksen. Samen met de transfersom zou Real Madrid ook Dani Ceballos in de deal betrekken. De jonge Spanjaard wil de club verlaten wegens zijn gebrek aan speeltijd.

Volgens Globoesporte is Neymar terug op weg naar Barcelona. Het bestuur van Paris Saint Germain heeft de buik vol van Neymar en zijn buitensporigheden. Vorige maand sloeg de Braziliaan een toeschouwer na de verloren bekerfinale tegen Rennes. De huidge verkrachtingszaak doet daarbij ook geen goed aan het imago van de speler. De Catalanen zijn bereid om 100 miljoen euro te betalen en spelers Umtiti, Dembélé en Rakitic naar Paris Saint Germain te laten vertrekken.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog