Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Promes, Vlap, Narsingh en Vincent Janssen

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Promes, Vlap, Narsingh en Vincent Janssen

Volgens Voetbal International is de transfer van Promes naar Ajax bijna rond. De aanvaller speelde sinds vorige zomer voor Sevilla maar zou nu dus terugkeren naar de club waar hij zijn jeugdopleiding heeft genoten.

PSV grijpt wederom naast aanvaller Bruma. De Portugese aanvaller van RB Leipzig staat voor een overstap naar FC Porto. In 2016 stond de speler ook al in de belangstelling van PSV maar verkoos toen een avontuur in Duitsland.

Anderlecht jaagt nog steeds op Michel Vlap. De 22-jarige middenvelder staat al geruime tijd in de belangstelling van de Belgische topclub. SC Heerenveen wilt minstens 8 miljoen euro voor de speler. Atalanta Bergamo lijkt, met Champions League voetbal in het verschiet, een meer aantrekkelijke optie voor Vlap te zijn.

Eindhovens Dagblad meldt dat PSV interesse heeft op Valencia verdediger Toni Lato. De 21-jarige linker verdediger zou als vervanger voor Angeliño aangetrokken worden.

Verschillende Spaanse media melden dat Daniel Alves terugkeert naar Barcelona. De Braziliaanse rechtsachter wilt vertrekken in Parijs en Barcelona lijkt zijn gewenste eindbestemming. De Catalaanse club heeft zelf ook al geïnformeerd naar Alves.

Corriere della Sera meldt dat Gianluigi Buffon eventueel naar Engeland kan trekken. De 41-jarige doelman staat hoog op het verlanglijstje van Leeds United in de Engelse Championship. De Engelsen krijgen wel concurrentie van Parma, Brescia en FC Porto.

De gedroomde transfer van Christian Eriksen naar Real Madrid is van de baan. De Deense spelmaker heeft echter nog twee topclubs voor het uitkiezen. Zo zijn Juventus of Manchester United opties voor de speler. Tottenham wil enkel verkopen voor de vraagprijs van 110 miljoen euro.

Hector Bellerin staat in de belangstelling van Atletico Madrid. De rechtsachter van Arsenal zou Juanfran bij Atleti moeten opvolgen. Om de deal te vergemakkelijken willen de Madrilenen Vitolo gebruiken als breekijzer.

Engelse media delen informatie over de aanstaande trainerswissel bij Chelsea. De Blues zijn naarstig op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Mauricio Sarri. Na Frank Lampard wordt nu ook oud-speler Claude Makelélé genoemd als kandidaat. De voormalig Frans international is zonder club na zijn avontuur als trainer van KAS Eupen.

Vincent Janssen zijn horror-avontuur bij Tottenham lijkt aan een einde te komen. De spits staat al langer in de belangstelling van Schalke 04. De Duitse club wil deze zomer een deal sluiten met de Spurs. Zou die deal alsnog niet doorgaan, kan Janssen altijd terugvallen op interesse van Anderlecht en enkele Chinese clubs.

Feyenoord is bezig met het aansterken van het elftal. Na contractverlengingen van Jorgensen, Toornstra en de komst van Nick Marsman, hebben de Rotterdammers hun pijlen gericht op enkele oud bekenden. Zo wil de club Leroy Fer en Bram Nuytinck naar de Kuip halen. Daarnaast zouden ze Rotterdammers bezig zijn met de transfer van Luciano Narsingh. De ex-PSV’er is transfervrij en zou de overstap naar Feyenoord wel zien zitten.

Mitchell Te Vrede kiest voor een lucratief avontuur in Saudi-Arabië. De 27-jarige ex-spits van Feyenoord en SC Heerenveen was transfervrij nadat NAC Breda zijn contract niet verlengde. Te Vrede tekent bij Al-Fateh in de Saudi Professional League.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog