Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Tadic, Blind, Babel en Oussama Idrissi

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Tadic, Blind, Babel en Oussama Idrissi

Volgens France Football zitten Inter Milaan, Atletico Madrid en Liverpool achter de 24-jarige Nicolas Pepe aan. De Ivoriaan, momenteel actief op de Africa Cup, heeft een goed seizoen achter de rug in de Ligue 1. Volgens de Franse bron heeft Inter Milaan een bod van 90 miljoen euro uitgebracht op de speler.

Dusan Tadic kan deze zomer naar China vertrekken. Dalian Yifang zou de Serviër zien als vervanger voor Yannick Carrasco. De 24-jarige Belg zou de club deze zomer graag willen verlaten. In China kan Tadic maar liefs 14 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Oussama Idrissi staat in de belangstelling van FK Krasnodar. De Russische club heeft al Tonny Vilhena en Younes Namli aangetrokken maar zou graag de 23-jarige aanvaller inlijven. AZ houdt vast aan een prijs van 10 miljoen euro. De Russen zijn momenteel niet bereidt die prijs te betalen.

La Gazzetta dello Sport meldt dat Juventus speler Moise Kean gebruikt zal worden als breekijzer voor de deal met Matthijs de Ligt. De 19-jarige aanvaller wordt gezien als één van de grootste Europese talenten.

AZ en Ron Vlaar gaan langer met elkaar door. De 34-jarige verdediger heeft een nieuw contract getekend voor één jaar.

Atletico Madrid heeft interesse in Daley Blind. Volgens Marca hebben de Madrinelen concrete interesse om de speler naar de club te halen. Blind is het back-up plan zou de transfer van Hermoso niet lukken. Atletico Madrid is al enige tijd in onderhandeling met Espanyol over de transfer van de verdediger maar de vraagprijs van 40 miljoen euro is een groot struikelblok. Een ander alternatief voor Los Rojiblancos is Nicolas Otamendi van Manchester City.

Volgens Diario Sport is er een akkoord tussen Barcelona en Neymar. Er zou een verbintenis van vijf seizoenen zijn overeengekomen voor de 27-jarige aanvaller. Bij Barcelona zou een contract van 24 miljoen euro per jaar klaarliggen. Om de deal rond te krijgen willen de Catalanen Philippe Coutinho naar Parijs sturen of Rakitic en Umtiti verkopen.

Naast het aantrekken van Quincy Promes en de jacht op Steven Bergwijn, hoopt Ex-Ajacied Steven Pienaar dat er nog een oude bekende terugkeert naar de ArenA. Ryan Babel zou hoog op de verlanglijst staan van de club uit Amsterdam en zelf staat hij ook open voor een terugkeer naar de Eredivisie. Aan voetbalzomer liet de Zuid-Afrikaan het volgende optekenen: . “Ik hoop dat Babel ook terugkomt. Ik weet dat hij druk bezig is om fit te blijven. Hij gaat zeker nog door. Hopelijk komt hij ook ’thuis’. Dat zou mooi zijn”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog