Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Rabiot, Totti, Van Bronckhorst en Vaclav Cerny

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Rabiot, Totti, Van Bronckhorst en Vaclav Cerny

Volgens Sky Sport staat Gianluigi Buffon dicht bij een terugkeer naar Juventus. De 41-jarige Italiaan zal dan als back-up keeper gelden achter nummer 1 Wojciech Szczesny. De komst van Buffon kan betekenen dat Mattia Perin verkocht zal worden. Mogelijke eindbestemmingen voor de speler zijn Sevilla of AS Roma.

David Silva heet zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd. De 33-jarige Silva speelt in 2020 zijn laatste wedstrijd voor de Citizins waar hij tien jaar heeft gespeeld. In 2010 naam Manchester City hem voor 30 miljoen over van Valencia.

FC Utrecht heeft interesse in Vaclav Cerny. De vleugelaanvaller was dit seizoen, mede door een zware knieblessure, niet de eerste keus bij Ajax en wil elders meer speeltijd krijgen. FC Utrecht toonde vorige winter al interesse in de speler, maar zal eerst zelf moeten verkopen vooraleer ze voldoende financiële middelen hebben om zaken te kunnen doen met Ajax.

Leeds United heeft Francesco Totti een baan bij de club aangeboden. De clublegende van AS Roma stapte vorige week zelf op bij de Romeinen wegens een geschil. Bij AS Roma vervulde Totti de functie van directeur.

Na het vertrek van Rafael Benitez moet Newcastle United zoeken naar een nieuwe trainer. Zowel Jose Mourinho als Arsene Wenger worden genoemd als mogelijke kandidaten. Daarnaast zou ook Giovanni van Bronckhorst de nieuwe trainer van de Magpies kunnen worden. De Nederlander is na zijn vertrek bij Feyenoord nog steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Juventus heeft goede zaken gedaan op de transfermarkt. Na het transfervrij overnemen van Aaron Ramsey (Arsenal) heeft de club uit Turijn nu ook Adrien Rabiot gratis overgenomen. De middenvelder weigerde een nieuw contract te tekenen bij PSG en kon daarom vrij een overstap maken. Bij Juventus tekent hij een contract voor vijf jaar met een salaris van zeven miljoen euro per jaar.

Leandro Trossard maakt de overstap naar Brighton. De club van Locadia en Pröpper neemt de Belg voor 20 miljoen over van Belgisch landskampioen KRC Genk.

Na Paris Saint Germain heeft nu ook Manchester United zich gemeld voor Wissam Ben Yedder. De speler van Sevilla was fit jaar eigenhandig nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Manchester United in de Champions League.

Of misschien gok je niet op transfers, maar ga je liever naar het casino.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog