Logo Voetbalblog
‘AC Milan brengt miljoenenbod uit op Dijks’

Transfers

‘AC Milan brengt miljoenenbod uit op Dijks’

Volgens de Telegraaf zou Mitchell Dijks in de belangstelling staan van AC Milan. De linksback, die momenteel uitkomt voor Bologna, kan rekenen op de interesse van meerdere clubs uit de Serie A. AC Milan lijkt echter het meest concreet en heeft volgens de krant al een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op de ex-Ajacied. 

De vleugelverdediger heeft in het afgelopen seizoen veel indruk gemaakt in de Serie A. In korte tijd is hij uitgegroeid tot een vaste waarde bij Bologna. Dijks, die dit seizoen tot 25 wedstrijden kwam in de competitie, beschikt bij Bologna nog over een contract tot medio 2023. 

De ploeg van Sinisa Mihajlovic heeft daarentegen twee andere Nederlanders op de korrel. Zo zou Stefano Denswil nog deze week medisch gekeurd worden door Bologna. De centrale verdediger komt over van Club Brugge. Met de transfer zou een bedrag van zes miljoen euro gemoeid zijn. 

Ook Jerdy Schouten zou dichtbij een overstap naar Bologna zijn. De middenvelder, die vorig seizoen uit de Eredivisie degradeerde met Excelsior, zou op korte termijn zijn handtekening kunnen zetten onder een meerjarig contract. De nummer tien van Italië weet daarmee clubs als FC Basel, Hertha BSC en Crystal Palace af te troeven. 

Logo Voetbalblog