Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Bergwijn, Berghuis, Seedorf en Kluivert

juli 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Bergwijn, Berghuis, Seedorf en Kluivert

Sébastien Haller verlaat na 2 seizoenen Eintracht Frankfurt voor West Ham United. De Engelse club maakt ongeveer 50 miljoen euro over voor de voormalige spits van FC Utrecht. De Domstedelingen ontvangen van de laatste transfer van Haller nog eens een bedrag van rond de 5 miljoen euro.

Inter Milaan heeft van Romelu Lukaku haar topprioriteit gemaakt. De club van Antonio Conte is bereid een bod te doen van 66,5 miljoen euro plus bonussen. Manchester United houdt momenteel het been stijf en verwacht minstens 90 miljoen euro voor de spits te ontvangen.

FC Barcelona heeft PSG een voorstel gedaan om Neymar over te nemen. De Catalaanse club biedt 40 miljoen euro samen met Philippe Coutinho en Ousmane Dembele. Volgens het Spaanse AS zou het bod niet geaccepteerd zijn door PSG. De club uit Parijs wil minstens 222 miljoen euro voor de speler.

AS Roma is druk bezig met het aantrekken van een vervanger voor de vertrokken El Shaarawy. Enkele namen die worden genoemd zijn Suso van AC Milaan, Arnaut Danjuma Groeneveld (Club Brugge) en Steven Bergwijn van PSV. Die laatste ziet een overstap naar AS Roma wel zitten. Daarnaast zou AS Roma ook interesse hebben in Leon Baily van Leverkusen. In tegenprestatie zou Patrik Schick naar Leverkusen vertrekken.

Tom Hiariej keert terug naar de Eredivisie. De ex-speler van FC Groningen en SC Cambuur tekent bij FC Emmen een contract voor één seizoen. De speler was zonder club nadat zijn contract bij Central Coast Mariners in Australië was afgelopen.

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert moeten binnenkort gaan zoeken naar een nieuwe baan. Het trainersduo moet het tegenvallende resultaat van Kameroen op de Africa Cup ontgelden en zullen volgens de Kameroense Minister van Sport niet langer in dienst blijven bij het nationale elftal. Seedorf en Kluivert waren sinds vorig jaar samen actief als coach van het de Ontembare Leeuwen.

Gareth Bale staat voor een verrassende terugkeer naar Tottenham Hotspur. De Welshman staat niet hoog aangeschreven bij de Koninklijke uit Madrid en zou voor een bedrag van 60 miljoen euro terug kunnen naar Engeland.

Everton, met technisch directeur Marcel Brands, heeft haar tweede zomeraankoop te pakken. Fabian Delph komt voor 9 miljoen euro over van Manchester City. Eerder kwamen al André Gomes (Barcelona) en Jonas Lössl (Huddersfield) de Blues versterken.

Oliver Boscagli verruilt Nice voor PSV. De linksachter, die tevens links centraal uit de voeten kan, maakt de overstap naar de Eindhovenaren voor 2 miljoen euro. De Frans jeugdinternational stond ook in de belangstelling van Saint Etienne maar verkiest toch een avontuur in de Eredivisie. Bij PSV heeft hij de kans op Champions League voetbal te spelen.

Het management van Steven Berghuis heeft Feyenoord verzocht een transfer naar PSV mogelijk te maken. Berghuis staat al enige tijd in de belangstelling van de Eindhovenaren en zou nu een transfer willen forceren. Feyenoord ziet in Berghuis één van haar belangrijkste spelers en heeft een prijskaartje van 20 miljoen euro aan de speler gehangen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog