Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Karsdorp, Aké, Bale en Bruno Martins Indi

juli 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Karsdorp, Aké, Bale en Bruno Martins Indi

Volgens The Sun staat Wilfried Zaha dicht bij een overgang naar Everton. De Toffees zouden rond de 60 miljoen euro betalen voor de ex-buitenspeler van Manchester United en Crystal Palace.

L’Équipe deelt mee dat de Franse aanvaller van Sevilla, Wissam Ben Yedder, dicht bij een overstap naar China staat. Een nog onbekende Chinese club heeft een bod gedaan, de vraag is alleen of de speler de overstap ziet zitten. Zou Ben Yedder verkocht worden, opent dit de deur voor de transfer van Steven Bergwijn. De club uit Sevilla heeft al langer interesse in de aanvaller van PSV.

Gareth Bale zal uiteindelijk niet naar China vertrekken. Jiangsu Suning heeft bij Real Madrid een bod gedaan van 22 miljoen euro, een bod wat door de Koninklijke als ‘respectloos’ werd omschreven. De Chinese club heeft hierdoor haar pijlen gericht op andere spelers. Gisteren werd bekend dat Ivan Santini de overstap maakt van Anderlecht naar Jiangsu Suning.

Bas Dost heeft nog steeds geen nieuwe werkgever gevonden. De 30-jarige spits mag deze zomer vertrekken bij Sporting Lissabon. Na concrete interesse van Sevilla en Bordeaux bleef het wachten op een bod. De hoge vraagprijs (20 miljoen euro) zou de meeste clubs afschrikken. Volgens A Bola is deze vraagprijs nu verlaagd naar 15 miljoen euro, in de hoop de spits alsnog van de hand te kunnen doen.

Volgens La Gazzetta staat Rick Karsdorp open voor een terugkeer naar Feyenoord. AS Roma heeft rechtsachter Hysaj van Napoli aangetrokken en zal volgend seizoen het met nog minder speeltijd moeten doen. De Nederlander zou om die reden graag terugkeren naar de Kuip, een oplossing wat de Romeinen niet graag zien.

Bruno Martins Indi staat in de belangstelling van Besiktas. De ex-speler van Feyenoord en FC Porto zou momenteel in concrete onderhandelingen zijn met de Turkse club. Stoke City wilt de speler graag verkopen.

Chelsea staat open voor de verkoop van enkele overbodige spelers. Zo zouden Danny Drinkwater en Tiemoué Bakayoko niet voorkomen in plannen van nieuwe manager Lampard. De Engelse topclub hoopt beide spelers voor het verstrijken van de transferperiode te verkopen.

Sporting Lissabon speler Bruno Fernandes zal volgens de Engelse krant The Sun volgend seizoen voor Manchester United spelen. De clubs zijn akkoord over de vraagprijs van 62 miljoen euro. De speler zal er een salaris opstrijken van 5,5 miljoen euro per jaar.

Nathan Aké staat nog steeds in de belangstelling van Manchester City. The Citizens hadden hun oog laten vallen op Harry Maguire, maar zal alsnog voor het ‘goedkopere’ alternatief Aké moeten kiezen. De speler zou bij Bournemouth mogen vertrekken voor 40 miljoen euro.

Olympique Lyon wil Hachim Ziyech naar de club halen. Na de verkoop van Nabil Fekir, Ndombélé en Mendy heeft de Franse topclub genoeg financiële middelen om de spelmaker van Ajax een interessante aanbieding te doen. De Marokkaanse international staat al de hele zomer in de belangstelling van verschillende topclubs maar een concreet bod moet nog uitblijven. Verwacht wordt dat de speler de club uit Amsterdam alsnog gaat verlaten.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog