Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

PSV stunt met komst Griekse topaanvaller

Door Nick
22-08-2019 om 17:45
Mailen

PSV heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Konstantinos Mitroglou. De 31-jarige spits wordt gehuurd van Marseille. PSV heeft geen optie tot koop bedongen op de Griek.

Mitroglou kende zijn beste periode bij Benfica, waar hij van 2015 tot 2017 speelde. Voor de Portugezen vond hij 52 keer het net in 88 officiële wedstrijden, wat hem een transfer naar Marseille opleverde. In Frankrijk kwam hij minder goed uit de verf en ook op huurbasis bij Turkse topclub Galatasaray scoorde de 65-voudig internationale van Griekenland minder vaak dan gehoopt.

Met de langdurige blessures van Pereiro en Lammers en het vertrek van Lozano waren er nog enkele vacatures voorin bij PSV. De Eindhovenaren komen in het huidige seizoen moeizaam tot scoren en hopen met Mitroglou een breekijzer in de ploeg te hebben gebracht. De Griekse aanvaller is de eerste Griek in dienst van PSV en kan in de kwalificatie voor de Europa League tegen Apollon Limassol al zijn debuut maken.

Meer over: , ,