?>
Logo Voetbalblog
Hoe dan, EA? Deze 7 topspelers kregen geen face upgrade in FIFA 20

FIFA-tips

Hoe dan, EA? Deze 7 topspelers kregen geen face upgrade in FIFA 20

FIFA 20 herbergt 720 teams, dus het is begrijpelijk dat niet elke voetballer in de game op zijn digitale versie lijkt. Aan de andere kant verdient EA Sports miljoenen met de FIFA-reeks. Is het dan zo lastig om wat gezichten na te maken? Kennelijk wel, want ook in FIFA 20 misten enkele topspelers een goede kop. We zetten er 7 op een rijtje. Sommigen werden inmiddels geüpgrade, enkelen wachten nog altijd op een facelift.

Artikel verder na advertentie

1. Franck Ribery

Deze 7 topspelers kregen geen game face in FIFA 20

© Pro Shots / EA Sports

EA Sports kwam in actie na onderstaande tweet van de topvoetballer, zoals dat wel vaker gebeurt. Toegegeven, Ribéry’s karakteristieke bakkus is moeilijk na te maken, maar wat FIFA 20 er eerst van had gemaakt leek nergens op.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

2. Nicolas Pépé

7 topspelers die geen game face kregen in FIFA 20: Nicolas Pepe

© Pro Shots / EA Sports

Bij Lille schoot hij ze er vanuit alle hoeken en standen in, bij Arsenal wil het niet zo vlotten. Toch verwacht je bij één van de grootste Premier League-aankopen van dit seizoen een goed gezicht. Dat gebeurde bij de launch van FIFA 20 niet, maar later kreeg Pépé alsnog een upgrade.

3. Arthur Melo

Topspelers zonder game face FIFA 20: Arthur Melo

© Pro Shots / EA Sports

De Braziliaan is dit seizoen één van de revelaties bij FC Barcelona, maar dat is voor FIFA 20 niet voldoende om hem van een game face te voorzien. Arthur wacht nog steeds.

4. Donny van de Beek

Topspelers zonder game face FIFA 20: Donny van de Beek

© Pro Shots / EA Sports

Donny was vorig jaar in bloedvorm, ook in het succesvolle Champions League-seizoen van Ajax. De middenvelder zag het in FIFA 20 beloond worden met een fikse upgrade in zijn FIFA-rating, maar kreeg een standaard gezicht opgeplakt. EA Sports stuurde afgelopen maand pas een team naar Amsterdam dat orde op zaken stelde.

5. Bruno Fernandes

Topspelers zonder game face FIFA 20: Bruno Fernandes

© Pro Shots / EA Sports

De goalgetter van Sporting Portugal moet het nog altijd met een derderangs gezicht doen, tot grote onvrede van Sporting-fans.

6. Joao Felix

Topspelers zonder game faces: Joao Felix

© Pro Shots / EA Sports

Jep, ook de kersverse Golden Boy van Atletico Madrid was bij de start van FIFA 20 een misbaksel. Qua gezicht dan, hè. EA Sports gaf hem recentelijk een update, net voor zijn uitverkiezing tot beste talent.

7. Frenkie de Jong

Topspelers zonder game face in FIFA 20: Frenkie de Jong

© Pro Shots / EA Sports

Als je De Jong bij FC Barcelona ziet spelen, lijkt het alsof hij nooit iets anders heeft gedaan. Toch beleefde hij afgelopen jaar een topseizoen met Ajax. Dat, en de droomtransfer naar Catalonië was voor EA Sports niet genoeg om Frenkie een game face te geven. De topmiddenvelder wacht nog steeds.