Argentinië verpulvert Bolivia in oefenduel
© Twitter

september 2015 • Samenvattingen Voetbalnieuws

Lionel Messi begon op de bank maar zonder de sterspeler slaagde de Argentijnen ook in hun missie. Binnen 4 minuten brak Ezequiel Lavazzi de wedstrijd open met een harde schuiver. Een half uur later verdubbelde Sergio Aguero de voorsprong met een heerlijke stift. In de 41e minuut bepaalde opnieuw Lavazzi de ruststand op 3-0 na een slim genomen vrije trap.

Argentinië nam in de 2e helft geen gas terug en dat resulteerde in een doelpunt van opnieuw Aguero die wederom met een lekkere stiftbal het doel trof.

In de 65e minuut kwam tot groot genoegen van het publiek Messi in het veld en koud 1 minuut later kopte hij met zijn eerste balcontact de 5-0 binnen. 10 minuten na dat doelpunt nam hij ook de 6-0 voor zijn rekening waarna in de 84e minuut Angel Correa de eindstand van 7-0 op het scorebord bracht.

Bekijk hier de samenvatting van Argetinië-Bolivia (7-0):