Logo Voetbalblog
Feyenoord wint weer van PEC Zwolle
© Pro Shots

september 2015 • Voetbalnieuws

De tactiek van PEC was hetzelfde als afgelopen donderdag in de beker. Feyenoord het spel laten maken en zelf loeren op de counter met de 2 snelle buitenspelers. De thuisploeg had echter de boel goed onder controle en had via Michiel Kramer op voorsprong moeten komen. De spits speelde zichzelf handig vrij maar schoot vervolgens naast. Ondanks een aantal goede acties van Elia lukte het Feyenoord niet te scoren voor rust.

De 2e helft beet Zwolle iets meer van zich af maar kwam de ploeg van Giovanni van Bronckhorst toch op voorsprong. Rick Karsdorp trok voor en Kramer liet de bal slim lopen waardoor  Kuyt zijn 1e veldgoal in de competitie kon maken.

Rechtsback Bram van Polen was met een kopbal nog dichtbij de onverdiende gelijkmaker maar het was Elia die aan alle onzekerheid een eind maakte. Met een prima individuele actie en een schot in de korte hoek bepaalde hij de eindstand op 2-0.

Bekijk hier de samenvatting van Feyenoord-PEC Zwolle (2-0):

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl