?>

Real Madrid met Christiano Ronaldo voorop is in topvorm in de Primera Division. De Koninklijke versloeg gisterenavond dankzij onder meer 2 treffers van de Portugees Almeria met 1-4.

Almeria had weinig in te brengen tegen de geoliede machine uit Madrid. In de 1e helft kwam het al goed weg bij een volley van Tony Kroos dat via een hoofd uiteen spatte op de lat maar even later schoot Isco met een prima individuele actie de bal in de verre hoek buiten bereik van de Almeria-goalie. Toch kwam de thuisploeg 5 minuten later weer op gelijke hoogte dankzij een prima afstandspegel van José Garcia Verza waarmee hij doelman Iker Casillas kansloos liet.

Lang kon Almeria niet genieten van de gelijkmaker want 3 minuten later kopte Gareth Bale een voorzet van Kroos hard tegen de touwen waarmee hij de ruststand van 1-2 op het scorebord bracht.

In de 2e helft kreeg Almeria dé kans om weer langszij te komen maar de penalty veroorzaakt door Marcelo maar deze keer was Casillas de baas over het schot van Verza. Na de gemiste strafschop was het eenrichtingsverkeer richting de arme keeper van de rood-witten en in de 81e minuut was Ronaldo aan de beurt om te scoren. De sterspeler rondde een prachtige aanval simpel af waarmee het pleit was beslecht. Het doelpunt (zijn 25e alweer in de Primera Division) waarmee CR7 vlak voor tijd de 1-4 maakte zorgde voor een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Trending

Vers