?>

Online verzekeraar De Nederlanden van Nu lanceerde deze week haar Oranje gadget voor alle Nederlandse supporters met honden en katten. Het shirt is verkrijgbaar via nederlandenvannu.nl in de gangbare maten.

Honden en katten uit de basis

De Nederlanden van Nu komt met deze sportieve geste omdat honden en katten niet verzekerd zijn in hun autoverzekering. Dat komt niet omdat zij iets tegen honden en katten heeft, integendeel. Het komt omdat De Nederlanden van Nu luistert naar de mening van de Nederlanders. En uit ruim 25.000 verzamelde meningen bleek dat die liever niet extra betalen om hun hond of kat standaard mee te verzekeren.

De Nederlanden van Nu.

De Nederlanden van Nu is een verzekeraar die net even anders kijkt naar verzekeringen. Zij richt haar verzekeringen in op basis van de behoefte van Nederlanders. Met andere woorden: de mening van Nederlanders bepaalt welke zaken wel en welke juist niet worden meegenomen in de polissen. Zo zijn de polissen van De Nederlanden van Nu altijd afgestemd op de behoefte van de consument van nu. Dat noemt De Nederlanden van Nu verzekeren zonder flauwekul.

Trending

Vers