Logo Voetbalblog

Bas Dost is actief met Wolfsburg en kent een geweldig seizoen. De Duitsers staan tweede in de Bundesliga en in de vorige ronde van de Europa League werd Inter uitgeschakeld. Dost begon dit kalenderjaar als een doelpuntenmachine, maar inmiddels zorgen zijn teamgenoten voor de goals.

Jonathan de Guzman is actief met Napoli en kan het seizoen redden met het winnen van de Europa League. Dat zal niet makkelijk worden, want de komende tegenstander is Wolfsburg. Met Rafael Benitez heeft Napoli echter wel een cupfighter als coach.

Jeremain Lens speelt bij het Oekraïense Dinamo Kiev en ondanks de toestand in het land, gaat het goed met de club en speler. In de Europa League vernederde Dinamo het Engelse Everton, maar komende wedstrijden zullen zwaarder worden. Het treft namelijk Fiorentina, dat gezien wordt als favoriet.

Ruud Vormer speelt bij Club Brugge en maakt een uitstekend seizoen door. Club stevent af op een kampioenschap en wonnen al de beker in België. In de Europa League verraste zij door Besiktas uit te schakelen en mag het nu opnemen tegen Dnjepr, dat Ajax uitschakelde. Vormer kan doorgaans rekenen op een basisplaats.

Vers

Populair