‘Nieuwe Memphis al in Eindhoven’

Door Prashant
11-05-2015 om 09:20
Mailen

Memphis Depay speelde gisteren zijn laatste thuiswedstrijd voor PSV. Steven Bergwijn maakte daarentegen zijn debuut en wordt gezien als ‘de nieuwe Memphis’.

De 17-jarige Bergwijn is net als Depay een aanvaller en de verse aankoop van Manchester United ziet zelf wel iets in het talent. ”Ik denk dat we een heel groot talent in huis hebben met Steven Bergwijn. Op de training doet hij het fantastisch. Ik geloof in hem. Ik geloof ook in Jürgen Locadia. We hebben veel talenten. Ik zou niet weten wie me moet opvolgen”, vertelde Depay aan De Telegraaf.

Bergwijn was blij met zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. ”Ik had al mijn bekerdebuut gemaakt, maar dit is het echte werk. Hier droom je van en werk je elke dag hard voor”, zegt de jongeling die veel bewondering heeft voor Depay. ”Memphis is een voorbeeld voor mij. Hij praat veel met me”, besluit Bergwijn.

Meer over: , ,