Logo Voetbalblog

Toch is het nog niet nodig de hoop al op te geven, want in het verleden pakten deze wedstrijden niet altijd uit in het voordeel van Turkije. Van de acht keer dat Turkije en IJsland het tegen elkaar hebben opgenomen, wonnen de IJslanders vijf keer. De laatste wedstrijd tussen de landen eindigde in een verlies voor de Turkse ploeg.

Van Turkije is de link naar Van Persie en Sneijder, beide actief in de Turkse competitie, snel gelegd. Over Sneijder weten wij dat hij van zijn werkgever, de club Galatasaray, niet door Istanbul mag rijden, omdat ze bang zijn dat hij een ongeluk krijgt in de drukke stad. Voorheen verplaatste hij zich graag in een BMW M5 F10. Van Persie komt bij zijn nieuwe club nog niet zoveel aan spelen toe, maar hij mag in tegenstelling tot Sneijder in ieder geval wel in zijn auto rijden van zijn werkgever. Hij bezit een Porsche Cayenne Turbo S. van maar liefst 220.000 euro. Deze auto is geschikt als sportauto, maar ook als gezinsauto. Er zijn ook spelers met een meer bescheiden auto, zoals Jeroen Zoet. Hij rijdt in een Mercedes C – Klasse Coupé. Aan het wrapfolie om zijn auto te zien, is hij erg gesteld op zijn auto.

In wat voor auto’s verplaatsen andere spelers van het Nederlands elftal zich eigenlijk van A naar B? Wijkopenautos.nl heeft een overzicht gemaakt van de mooie wagens waar onze voetballers zich graag in vertonen. . Bekijk waar de spelers van Oranje in rijden als ze niet in de spelersbus zitten!

Vers

Populair