Feyenoord wint van Cambuur

maart 2016 • Samenvattingen

Feyenoord begon goed en Toornstra opende de score na ruim een halfuur spelen. De 2-0 viel niet en na rust begon ook Cambuur te hopen op punten. Het was Barto die de bal er uiteindelijk binnen werkte voor de gelijkmaker.

Daarna ging Feyenoord weer opzoek naar de voorsprong en daar zorgde Kuyt voor. Kort voor tijd maakte Elia er 3-1 van en was het duel beslist.

Bevalt dit account jullie overigens? ?? GOAL! Jens #Toornstra opent tien minuten voor rust de score tegen #Cambuur, op aangeven van Michiel #Kramer! 1-0 voor #Feyenoord! #feycam #eredivisie @jenstoornstra @1988kramer2931

Een video die is geplaatst door GoalsAndMore (@gamlive) op

GOAL! De gelijkmaker in de Kuip! Martijn #Barto frommelt vanuit een hoekschop de 1-1 binnen! #feycam #eredivisie #feyenoord #cambuur

GOAL! Jens #Toornstra haalt uit! #Nienhuis redt! Maar in de rebound werkt Dirk #Kuyt de 2-1 binnen! #feycam #eredivisie #feyenoord @kuyt

GOAL! De wedstrijd is beslist! Eljero #Elia glijdt de 3-1 binnen voor #Feyenoord! #feycam #eredivisie @eljeroelia