Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Robben niet zeker tegen Juventus

Door
16-03-2016 om 11:20
Mailen

Robben, vaak gezien als beste speler van Nederland, weet nog niet of hij kan spelen tegen Juventus. De rechtsbuiten heeft namelijk last van een verkoudheid.

“Ik weet nog niet of Robben in actie kan komen, maar ik hoop het”, zegt Guardiola dinsdag op een persconferentie in München. In de heenwedstrijd in Turijn werden de punten verdeeld. Robben was een belangrijk in deze wedstrijd en zorgde zelfs voor de 0-2.

De aanvoerder van Oranje kreeg in de wedstrijd tegen Werder Bremen, die met 5-0 gewonnen werd, rust. Of hij hier ook al last had van verkoudheid is niet bekend. Wel is bekend dat de ploeg uit München vol aan de bak moet om door naar de kwartfinales te gaan.

Dit weet Guardiola maar al te goed. De Spaanse coach laat via een persconferentie weten dat het niet makkelijk gaat worden en dat Bayern alles uit de kast moet halen. “Juventus blijft een sterke en gevaarlijk ploeg met een zeer goede mentaliteit. Ze wachten op dat ene moment.”

Meer over: , , , ,