Logo Voetbalblog
Zlatan schuldig aan ruzie met Van der Wiel
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

Zlatan schuldig aan ruzie met Van der Wiel

“Je moet me betere ballen geven”, zou de topscorer volgens L’Équipe naar de Nederlander hebben geschreeuwd. Ook werd er gezegd dat Van der Wiel beter naar de Zweed zijn adviezen zou moeten luisteren. Toen was de Maat vol voor de Rechtsback. “Fuck off” zou hij geschreeuwd hebben. Kort daarna had hij aangegeven gewisseld te willen worden, en hier werd gehoor aangegeven.

Van der Wiel, die in onderhandeling was over een nieuw, tweejarig contract, zou ook het titelfeest gemist hebben. Of de Nederlandse back zijn contract nog gaat verlengen is onzeker. Dit ook omdat Laurent Blanc ondanks de disciplinaire schorsing van zijn concurrent Serge Aurier de voorkeur geeft aan Marquinhos.

Ibrahimovic had duidelijk geen last van de ruzie. De Zweedse spits scoorde in de tweede helft vier keer. Dit had veel meer kunnen zijn als hij de penalty zelf had opgeëist. Ook maakte Troyes een eigen doelpunt, maar als de verdediger van Troyes de bal had laten gaan dan hoefde Zlatan alleen nog maar zijn voet tegen de bal te zetten.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog