Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

Promes: “Louis van Gaal, hij is echt gek”

Door
22-04-2016 om 14:07
Mailen

Quincy Promes is een populair persoon in Rusland. Niet zo gek, want de vleugelaanvaller houdt Spartak Moskou op de been.

Het Russische Match TV vroeg hem naar de coach die hem altijd bij zou blijven. Zijn antwoord was simpel. “Louis van Gaal. Hij is echt gek”, aldus Promes in de positieve zin van het woord.

“Bij hem moet je hard werken, ook al werkt dat niet altijd. Kijk naar Di Maria en Falcao. Ik respecteer hem. Ik kan een verhaal over hem vertellen”, begint de Nederlander zijn anekdote.

Het verhaal gaat over een training van Oranje. “Iedereen moest met links spelen, maar ik ben rechts. Wanneer het mogelijk was, gebruikte ik mijn ‘goede’ voet. Toen hoorde ik: ‘Promes, ik zie het wel!’.”

“Hoe kon hij dat nou zien? Elke keer als ik het probeerde, keek ik of hij keek en toch zag hij het”, lacht Promes. De aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Spartak en trof in totaal al 26 keer doel.

 

Meer over: , ,