Schrijf jij graag over voetbal en wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen? Voetbalblog.nl zoekt redacteuren! Interesse? Stuur ons een appje op 06 55 69 35 82. Liever mailen? Kan ook.

‘Engelse clubs geïnteresseerd in goedkope Dost’

Door Amber
11-05-2016 om 12:31
Mailen

Bas Dost lijkt in de zomer te vertrekken bij VfL Wolfsburg. De Nederlandse aanvaller wordt door de club in de uitverkoop gegooid.

Dat meldt het Duitse BILD. Dost maakt een zwaar teleurstellend seizoen door. De spits kwam tot slechts acht treffers in de competitie. Maandenlang was de Nederlander geblesseerd, maar trainer Dieter Hecking hield de aanvaller ook regelmatig op de bank.

Ook Wolfsburg stelt teleur dit seizoen. Die Wölfe zullen, met nog één competitieduel te gaan, niet hoger eindigen dan de achtste plaats. Dit seizoen kwam de club nog uit in de Champions League.

Volgens de krant hebben er in ieder geval twee Premier League-clubs interesse in Dost. Het Southampton van Ronald Koeman is langzamerhand op zoek naar een opvolger van Graziano Pellè, die waarschijnlijk deze zomer vertrekt.

Daarnaast is degradatiekandidaat Newcastle United geïnteresseerd in Dost. De vraagprijs van de spits bedraagt zo’n tien miljoen euro.

Meer over: , , , ,